Thursday, December 6, 2012

today bussy.....

dear blogger,..

hari ni bagun pagi2 semata2 nak pergi kelas CSC134.. waa dah belajar pasal computer programing,.. ok seronok,.. dan harapnya xmule lah aku nak pening2,..
   dan juga,.. kelas phy210 yang akan mule pada minggu ke tiga,.. tapi dah kene study dan buat tutorial sebab kat kelas tinggal discuss jerkk,.. errr *sapelah yang buat sistem OBE niyh,.. ==''

dan lagi,.. kelas QMT245 yang akan bermula pada minggu depan,.. kimia yang aku repeat tuh petang niyh,.. ... emm tuh je lah setakat niyh,.. senang cite semua dah nak mule lah,.. T_T

jadi akan bermulelah minggu yang sangat busy dan pening2 lalat akan mula datang,.. duhh!! ..
xkesah lah ape pun,.. yang penting time management tuh penting,.. yup,.. sangat penting,.. dan yang pastinya hujung minggu niyh latihan debat akan bermula,.. dan segala persiapan untuk reading camp dan debat piala reaktor akan dimulakan,.. di harapkan semuanya akn berjalan dengan lancar,..

dan korang macam mana pulak,.. *dari tadi dan dan dan jee,.xde ayat lain ehh?

ok,.. xde,.. foine,.. foine!!

bile bercerita tentang time management,.. so,.. aku harap0 aku yang aku manage untuk sem niyh berjalan lah,.. dah xde masa untuk main2 lagi dah,.. sekarang masa untuk serius je,.. study hard,.. jadi budak genious,.. *jap,.genious kerr?..
  also.. mematuhi masa,.. komitment 110% aku berikan untuk pelajaran,.. perlu sangat untuk mencapai sesuatu yang berharga bagi sem niyh,.. ok lah,.. nak sambung tengok nota untuk kelas pukul 12 niyh,.. *untung dapat lecture baik,.. :P

bubye... xoxo
lurve
annie,.. :)

2 comments:

krunch2sa said...

nak join tgk korg praktis debat bleh???

syazwani annie said...

boleh jakk,.. datang lah nanti,..