Saturday, December 8, 2012

makan,.

dear blogger,..
   kerana keinginan untuk menonton twilight breaking dawn meluap2,.. aku korbankan masa makan dulu dan memilih hanya untuk mengunyah popcorn,.. dan yang pertama kalinya pop corn itu habis di balun oleh aku,..* yang ni pelik,..

menapak ke fast food restaurant,.. pizza hut
ok,.. aku xberape nak suke pizza2 yang tarik2 ade keju ni,.. muak,.. sumpah aku xboleh telan,. jadi menu makan tengah hari untuk hari jumaat 7disember ialah,..

>garden fresh salad

>vegetable podomoro spaghetti

>orange twister


 dan di meja hadapan aku,.. mereka2 membalun pizza chickenhawwai .. garlic bread dan juga mushroom soup + mountain dew ..

ok,.. kenyang,.. dan tau ape EJ cakap,.
"kau makan mcm diet,.."

weii,.. aku xdiet,.. tapi aku memang suke makan salad lahhh,.. >_<!!
ape-ape pun,.. bende tuh memang sedap,.. sedap!!!!

..... kembali bershopping bersama2 mereka,.. cuma xsempat nak beli ice cream ,.. coklat M&M,.. serta buku nota aku gara2 terlupa dan penat!!.. ...

damm,.. ape2 pun,.. lepas niyh belum tentu free lagi untuk keluar mcm ni lg,.
ok,. xoxo

lurve
annie,.. :)

2 comments:

krunch2sa said...

kat pekan pilah ade pizza hut ke?

syazwani annie said...

seremban lah sayang..