Sunday, January 29, 2012

THE FREAK F^)|


Dear blogger...
Assalamualaikum w.b.t....
sekarang jam 1.28pagi...kat rumah member...(huhu)><!!
    okey,,aku nak cite pasal sesetengah "princess"(gelaran kepada yang perasan SHANTIK),,ok fine,,shantikerr??..pasal sikap dorang yang aq xsuke..dan yang memang2 aku xkan pernah suke!!! GEDIK!!!
    so,,sekarang aku ade beberapa cite pasal "PrINCeSS??" toWh!!!

KEGEDIKAN YANG 1:
    Pasal sowang niyh...aku sebenarnye satu kelas dgn dy....repeaters...so..kat kelas part1...upsss..haha..(peduli ker aq??huhh??)..adelah sowang mak cik niyh...aku pown sebenarnye tak tau kenape aku tak suke kat dy towh!!..seriousxpuas hati!!huhhh??ape...xpuas hati...??niyh sebabnyer

  • pertama sekali...dy memang suke sangat mencapap kat kat kelas!!wahh...suke hati mak bapak ko jer..dah lah ko buat lecturetuh macm ADEK KO!..ko engat ape,,,xterasa ker lecture towh??
  • yang kedua...tak payah lah nak bajet shangat lah ko tuh pandai...dok ko xpayah lah nak cakap2 (ehh..ko rang repeaters kan!!!)..fine22.. kau bukan pandai shangat pown....hahaha...bajet jerwww!! :P
  • yang ketiga nyer..ahahah...yang niyh xboleh blah...ade ker patot pakai inner g kelas..hahahahaha... BUTE KE HAPE KHAU HAHHH!!....hahahahaha...seriously FREAK!!...dah macam sarung nangke...hahaha...serious...sengal dowhh...aku harap jer dy kene tahan dengan guard yang jage kan depan tuh..haha..
  • lastly...hahaha...aku harap dy repeat sem depan..hahahahaha....
so..orang..tolong lah!!!!  don't be GEDIKSS!!! I HATE THEM!!
KEGEDIKAN YANG 2:
    Pasalsowang niyh..yang kaki angain stu badan...aku rase dok hari2 dy mandi dengan ninyak angin kowt..hahahaha...takpayah lah cite panjang2...cumena mention kat sini yang..kalau yer pon..kowang nak marah2...xpayah lah nak jerit2 macam owang gile sangatlah kan??macam towh..haha...slow talk sudah...dan korang pless lah..pless..pless dan pless...jangan sekali2 pown kowang ikot ske hati kowang jer....jangan pikir nak menang jer kalau gadoh tuh...tak de gune pown...baik tido...lagi best...hahaha

ok...so dear!! my blogger...
pless dont be gediks2 yang menyirap2 ..huhhh (> <)!!serious xsuke...so..ok geng,,macam biase..>>klik sini<< untuk next post.....last post..kowang carilah sendiri...hahaha..ok..bye..
LURVE,,aNNie,, <3..

2 comments:

krunch2sa said...

'princess'? sgt geli kot...hahahah

annie @ blogspot said...

princess ker???haha